Zvlhčovanie chladiarenských skladov
Náš systémy s vodnou hmlou obnovuje optimálne hodnoty úrovne vlhkosti, blokuje proces dehydratácie a potraviny udržujú dlhšie čerstvé.
Vysokotlakové a nízkotlakové zvlhčovaniE
Nízkotlakové zvlhčovanie
Vysokotlakové zvlhčovanie
AIRMIST – táto séria profesionálnych zvlhčovačov vzduchu je vhodným riešením na zvlhčovanie chladných miestnostiach do -4 °C. V kombinácii vody a vzduchu zaisťuje veľmi tenkú hmlu, ktorá sa veľmi rýchlo odparí aj pri nízkych teplotách.
Programovateľný regulátor vlhkosti jednotky umožňuje udržiavať požadované hodnoty úrovene vlhkosti. Po dosiahnutí požadovanej úrovne vlhkosti, systém automatický vypustí vodu z potrubia, aby voda nezamrzla. Nastavenie tlaku vzduchu umožňuje regulovať intenzitu atomizácie a prispôsobiť tak systém všetkým potrebám.
Vysokotlakové systémy vytvoria ultra jemnú vodnú hmlu, ktorá sa v okamihu odparuje a zvlhčí tým okolité prostredie na požadovanú úroveň. Dokážu automaticky regulovať vlhkosť a taktiež po jej dosiahnutí vypustia vodu z distribučného vedenia. Ovládanie a sledovanie je možné aj na diaľku a tak máte v každom momente prehľad o priebehu.
AIRMIST
Je nízkotlakový zvlhčovač, ktorý je ideálny na zvlhčovanie chladných miestností v kombinácii vody a vzduchu.
Nízkotlakové zvlhčovanie
AIRMIST – táto séria profesionálnych zvlhčovačov vzduchu je vhodným riešením na zvlhčovanie chladných miestností do -4 °C. V kombinácii vody a vzduchu zaisťuje veľmi tenkú hmlu, ktorá sa veľmi rýchlo odparí aj pri nízkych teplotách.
Programovateľný regulátor vlhkosti jednotky umožňuje udržiavať požadované hodnoty úrovene vlhkosti. Po dosiahnutí požadovanej úrovne vlhkosti, systém automatický vypustí vodu z potrubia, aby voda nezamrzla. Nastavenie tlaku vzduchu umožňuje regulovať intenzitu atomizácie a prispôsobiť tak systém všetkým potrebám.
Vysokotlakové zvlhčovanie
Vysokotlakové systémy vytvoria ultra jemnú vodnú hmlu, ktorá sa v okamihu odparuje a zvlhčí tým okolité prostredie na požadovanú úroveň. Dokážu automatický regulovať vlhkosť a taktiež po jej dosiahnutí vypustia vodu z distribučného vedenia. Ovládanie a sledovanie je možné aj na diaľku a tak máte v každom momente prehľad o priebehu.
AIRMIST
Je nízkotlakový zvlhčovač, ktorý je ideálny na zvlhčovanie chladných miestnosti v kombinácii vody a vzduchu.
OVOCIE A ZELENINA
RYBY
Mäso
Ovocie a zelenina je z veľkej časti tvorená vodou. Strata čerstvosti je spôsobená hlavne rýchlou dehydratáciou produktu a ďalším odparovaním vody. Voda sa odparuje z dôvodu rozdielu medzi jej hodnotami obsiahnutými v zelenine a v okolitom vzduchu. Pomocou hmlového systému obnovujeme úroveň vlhkosti vo vzduchu na optimálne hodnoty a blokujeme proces dehydratácie.
Ryby tiež podliehajú strate čerstvosti dehydratáciou, pretože sú zložené z viac ako 70% vody. Profesionálne hmlové systémy môžu navyše zamedziť šíreniu rôznych pachov.
Niektoré druhy mäsa a údenín tiež podliehajú dehydratácii. Naše hmlové systémy môžu prirodzene obnoviť špeciálnu mikroklímu.
AJ do chladných miestnosti
Vďaka špeciálnemu systému, ktorý sa po dosiahnutí nastavenej úrovne vlhkosti automaticky vypustí, aby voda nezamrzla. Preto je ideálnym riešením do miestností, kde teplota môže poklesnúť až do -4°C.
OVOCIE A ZELENINA
Ovocie a zelenina je z veľkej časti tvorená vodou. Strata čerstvosti je spôsobená hlavne rýchlou dehydratáciou produktu a ďalším odparovaním vody. Voda sa odparuje z dôvodu rozdielu medzi jej hodnotami obsiahnutými v zelenine a v okolitom vzduchu. Pomocou hmlového systému obnovujeme úroveň vlhkosti vo vzduchu na optimálne hodnoty a blokujeme proces dehydratácie.
RYBY
Ryby tiež podliehajú strate čerstvosti dehydratáciou, pretože sú zložené z viac ako 70% vody. Profesionálne hmlové systémy môžu navyše zamedziť šíreniu rôznych pachov.
Mäso
Niektoré druhy mäsa a údenín tiež podliehajú dehydratácii. Naše hmlové systémy môžu prirodzene obnoviť špeciálnu mikroklímu.
AJ do chladných miestnosti
Vďaka špeciálnemu systému, ktorý sa po dosiahnutí nastavenej úrovne vlhkosti automatický vypustí, aby voda nezamrzla. Preto je ideálnym riešením do miestností, kde teplota môže poklesnúť až do -4°C.
aké získate výhody ?
1.
Uľahčenie dozrievania niektorých druhov ovocia
2.
Zníženie straty hmotnosti produktov
3.
Prirodzene nižšia teplota
4.
Blokovanie dehydratácie
5.
Dlhšia čerstvosť
Neviete sa rozhodnúť?
Nie je ľahké sa správne rozhodnúť, čo je najlepšie. Každý projekt si vyžaduje individuálny prístup a spracovanie presne na mieru. Ale jedno majú spoločné, neoceniteľný prínos s automatickou reguláciou vlhkosti.