Zvlhčovanie v supermarketoch

Strácate na hmotnosti ovocia a zeleniny kvôli

dehydratácii? S nami  zabránite až 95% dehydratácie a tým stratám na hmotnosti.

Náš systém s vodnou hmlou obnovuje optimálne hodnoty úrovne vlhkosti, blokuje proces dehydratácie a potraviny udržujú dlhšie čerstvé.

Šetrite Náklady a získajte čerstvosť a sviežosť

Prečo zvlhčovať?

V pravidelných intervaloch náš systém emituje ultraľahkú vodnú hmlu priamo na produkty, zvyčajne po dobu 1 až 5 sekúnd každých 10 – 15 minút. Vďaka svojim maličkým rozmerom sa tieto malé kvapôčky vody odparujú bez zmáčania, udržiavajú vlhkosť a chlad v okolitom prostredí, znižujú dehydratáciu a udržiavajú hmotnosť a dlhšiu čerstvosť produktov.

Zvlhčovanie Priemyselné zvlhčovanie PROFIFOG ZVLHČOVANIE SKLENNÍKOV ZVLHČOVANIE VÍNNYCH PIVNÍC ZVLHČOVANIE V SUPERMARKETOCH ZVLHČOVANIE CHLADIARENSKÝCH SKLADOV ZVLHČOVANIE V TEXTILNOM PRIEMYSLE ZVLHČOVANIE V AUTOMOBILOVOM PRIEMYSLE ZVLHČOVANIE V ELEKTROTECHNICKOM PRIEMYSLE

DEHYDRATÁCIA

Vďaka blokovaniu procesu dehydratácie, zamedzíme strate na hmotnosti.

OVOCIE A ZELENINA

RYBY

Mäso

Ovocie a zelenina je z veľkej časti tvorená vodou. Strata čerstvosti je spôsobená hlavne rýchlou dehydratáciou produktu a ďalším odparovaním vody. Voda sa odparuje z dôvodu rozdielu medzi jej hodnotami obsiahnutými v zelenine a v okolitom vzduchu. Pomocou hmlového systému obnovujeme úroveň vlhkosti vo vzduchu na optimálne hodnoty a blokujeme proces dehydratácie. Hmlové systémy vďaka adiabatického princípu navyše znižuje teplotu a ochladzuje výrobky umiestnené na pultoch.

Ryby tiež podliehajú strate čerstvosti dehydratáciou, pretože sú zložené z viac ako 70% vody. Profesionálne hmlové systémy môžu navyše zamedziť šíreniu rôznych pachov. Naše systémy sa dajú ľahko namontovať do chladiacich vitrín a vďaka filtrácii je voda 100% bezpečná.

Niektoré druhy mäsa a údenín tiež podliehajú dehydratácii. Naše hmlové systémy môžu prirodzene obnoviť špeciálnu mikroklímu.

STAVTE NA ČERSTVOSŤ a kvalitu

Stavte na to čo ľudia milujú a určite ocenia. Pomôžeme vám udržať vysoké štandardy kvality a navyše nebudete prerábať pri strate na hmotnosti produktov. Spokojný búdu nie len zákazníci ale aj vy.

OVOCIE A ZELENINA

Ovocie a zelenina je z veľkej časti tvorená vodou. Strata čerstvosti je spôsobená hlavne rýchlou dehydratáciou produktu a ďalším odparovaním vody. Voda sa odparuje z dôvodu rozdielu medzi jej hodnotami obsiahnutými v zelenine a v okolitom vzduchu. Pomocou hmlového systému obnovujeme úroveň vlhkosti vo vzduchu na optimálne hodnoty a blokujeme proces dehydratácie. Hmlové systémy vďaka adiabatického princípu navyše znižuje teplotu a ochladzuje výrobky umiestnené na pultoch.

RYBY

Ryby tiež podliehajú strate čerstvosti dehydratáciou, pretože sú zložené z viac ako 70% vody. Profesionálne hmlové systémy môžu navyše zamedziť šíreniu rôznych pachov. Naše systémy sa dajú ľahko namontovať do chladiacich vitrín a vďaka filtrácii je voda 100% bezpečná.

Mäso

Niektoré druhy mäsa a údenín tiež podliehajú dehydratácii. Naše hmlové systémy môžu prirodzene obnoviť špeciálnu mikroklímu.

STAVTE NA ČERSTVOSŤ a kvalitu

Stavte na to čo ľudia milujú a určite ocenia. Pomôžeme vám udržať vysoké štandardy kvality a navyše nebudete prerábať pri strate na hmotnosti produktov. Spokojný búdu nie len zákazníci ale aj vy.

aké získate výhody ?

1.

Uľahčenie dozrievania niektorých druhov ovocia

2.

Zníženie straty hmotnosti produktov

3.

Prirodzene nižšia teplota

4.

Blokovanie dehydratácie

5.

Dlhšia čerstvosť

Neviete sa rozhodnúť?

Nie je ľahké sa správne rozhodnúť, čo je najlepšie. Každý projekt si vyžaduje individuálny prístup a spracovanie presne na mieru. Ale jedno majú spoločné, neoceniteľný  prínos s automatickou reguláciou vlhkosti.