Zvlhčovanie vinných pivníc
Zdá sa vám priveľa 2% za vašu snahu? Neplaťte Anjelskú daň.
Nízka úroveň vlhkosti je hlavným faktorom, ktorý spôsobuje prirodzené odparovanie vína s následnou stratou kvality a peňazí.
Prečo zvlhčovať a aká je ideálna úroveň?
Prečo zvlhčovať?
Čim nižšia je vlhkosť vzduchu pri skladovaní sudov, tým viac vína sa z nich odparí.
Stratu predstavuje nie len odparené víno, ale taktiež sa znižuje kvalita výsledného produktu a v neposlednom rade sa zvyšujú mzdové náklady v dôsledku následného opätovného doplnenia vína do sudov.
Drevené sudy navyše podliehajú dehydratácii z vonkajšej strany, čo zhoršuje kvalitu a účinnosť súčasne.
Ideálna úroveň
Úroveň vlhkosti vzduchu medzi 80% a 85% umožňuje dramaticky znížiť „stratu vína“ .
Aké máme riešenie?
Naše zvlhčovacie systémy riešia všetky tieto problémy prirodzene a ekonomickým spôsobom reguláciou vlhkosti vo vínnych pivniciach a udržiavaním jej teploty. Rozstrekovaná voda je atomizovaná špeciálnymi patentovanými tryskami, ktoré sú schopné produkovať veľmi malé kvapôčky s priemerom menším ako 5 – 10 mikrónov, ktoré sú okamžite absorbované vzduchom bez toho, aby zmáčali svoje okolie
Vďaka tomu sa zamedzí dehydratácii sudov, zachová sa vysoká kvalita a zamedzí sa odparovaniu výsledného produktu. Vďaka zníženiu nákladov máte investíciu späť do niekoľkých mesiacov.
Automatická regulácia vlhkosti
Vďaka špeciálnym zariadeniam, ako sú termostaty, hydrostaty a diaľkové časovače, je možné udržiavať vhodnú klímu počas celého dňa, nezávisle od vonkajších klimatických podmienok.
aké získate výhody ?
1.
Zníženie nákladov na pracovnú silu pre doplňovanie vína
2.
Automatická regulácia vlhkosti
3.
Udržiavanie správnej teploty
4.
Blokovanie odparovaniu vína
5.
LOW BUDGET riešenie
Neviete sa rozhodnúť?
Nie je ľahké sa správne rozhodnúť, čo je najlepšie. Každý projekt si vyžaduje individuálny prístup a spracovanie presne na mieru. Ale jedno majú spoločné, neoceniteľný prínos s automatickou reguláciou vlhkosti.